Jobba på Spry

Bli en del av gemenskapen.

Det spelar ingen roll vem du är eller var du kommer ifrån. Det viktiga för oss är ditt brinnande intresse för Business Intelligence och Power BI, din passion för att lösa svåra tekniska utmaningar och din vilja att briljera och växa i ditt yrke.

Ett annorlunda konsult­uppdrag.

Att vara konsult kan ibland kännas ensamt. Men inte hos oss. Vi skickar inte ut våra konsulter på uppdrag — vi tar kunderna till oss. Alla våra konsulter har möjlighet att arbeta från något av våra moderna kontor i Göteborg eller Stockholm, där vi har en fin gemenskap. Här delar vi kunskap, stöttar varandra och har roligt ihop.

Hos oss får du alla fördelar med att vara konsult. Omväxlande arbetsuppgifter, möjlighet att styra din egen tid och en hög lön — samtidigt som du får en fin gemenskap. Det bästa av två världar.

Du lyckas hos oss om du har

Ett brinnande intresse för Microsoft BI & Power BI.

För oss spelar det ingen roll vem du är eller var du kommer ifrån. Det viktiga för oss är ditt brinnande intresse för Business Intelligence och Power BI, din vilja att dela med dig av vad du kan och din aldrig sinande nyfikenhet. Har du det kommer du passa in perfekt.

  • Du trivs i en omväxlande arbetsmiljö och sätter dig gärna in i nya verksamheter.
  • Du älskar utmaningar och tackar aldrig nej till svåra uppgifter. Ju svårare desto bättre.
  • Dina vänner kallar dig för datanörd och du är stolt över det. Det finns inget bättre och mer givande än att hitta tekniska lösningar på svåra problem.
  • Du tycker om att dela med dig av dina kunskaper till både kollegor och kunder och du kan göra det på ett pedagogiskt sätt.

Hos Spry får du

Frihet under ansvar

Hos oss får du full frihet under ansvar. Det innebär att du själv väljer var och när du vill jobba, så länge du tar ansvar för dina arbetsuppgifter.

Möjlighet att påverka din utveckling

Vi uppmuntrar utveckling på alla plan. Vill du gå en kurs eller testa på något nytt ser vi till att det händer. Att utvecklas är en del av vår kultur.

En värmande gemenskap

Många väljer att komma in och sitta på vårt kontor för den fina gemenskapen och för att vi har väldigt roligt tillsammans.

Work/life-balance

Vi arbetar aktivt för att ge våra konsulter balans i livet och förutsättningar att kunna kombinera familj, fritidsaktiviteter och det sociala med arbetslivet.

Vi hjälper människor att briljera.

Vi vill att alla människor vi arbetar med — kunderna, användarna, kollegorna — ska få möjligheten att briljera i sitt yrke. Det gör vi genom att ställa frågor som: Vad har du för mål och drömmar? Vad håller dig tillbaka? Vad får dig att verkligen vilja lyckas och hur kan vi hjälpa dig med det?

Hos oss får du alla möjligheter att lyckas och bli bäst på det du gör.

Vill du bli en del av vårt team?

Vi söker alltid nya talanger med erfarenhet inom Business Intelligence eller Advanced Analytics. Stämmer det in på dig, och brinner du för att hjälpa företag att fatta smarta och datadrivna beslut, då ska du definitivt höra av dig till oss.

Just nu söker vi:

Team Leader Business Intelligence
Senior Microsoft BI-utvecklare
Arkitekt och Fullstackutvecklare C#/.NET

Spontanansökan

Skicka gärna in en öppen ansökan så hör vi av oss om det dyker upp något som passar dig!

Ladda upp ditt CV

Jag godkänner att mina kontaktuppgifter sparas, läs mer om det i vår dataskyddspolicy.