Om Spry

Vi vaknar nyfikna varje dag.

På Spry ställer vi dagligen oss själva och varandra frågor som: Hur kan vi göra Business Intelligence bättre och vilka smarta Power BI-komplement har inte skapats ännu? Sedan gör vi det till vår mission att utveckla nya lösningar som våra kunder verkligen behöver — vare sig de själva är medvetna om det eller inte.

Vår historia

Vi vågade nischa oss när ingen annan gjorde det.

När vi startade Spry fanns det många som arbetade med Business Intelligence som ett av flera erbjudanden i sin verksamhet, men ingen satsade på att bli riktigt riktigt bra på Power BI. Det ville vi ändra på. Med nyfikenhet, och en gnutta mod, bestämde vi oss för att ta reda på vad Power BI verkligen kan göra och sedan dess har vi skapat lösningar som ingen annan tidigare gjort. Lösningar som ger verkligt värde för våra kunder.

Om vi ser något som behövs, då skapar vi det själva.

Spryard Suite – värdefulla tilläggstjänster för Power BI.

Vi nöjer oss inte med ”nästan perfekt”. Därför skapade vi lösningar där Power BI inte når hela vägen. Spryard Suite har flera kompletterande lösningar till det kraftfulla verktyget Power BI. Vi har utvecklat dem med våra användares behov och utmaningar i åtanke — så att de ska få en komplett lösning för alla sina Business Intelligence-behov.

Upptäck Spryard Suite

 

Sverigest största utbud av Power BI-kurser.

Lär dig av de bästa Power BI-experterna i branschen. Vi har kurser för nybörjare, superanvändare och allt däremellan. I våra utbildningar får du ta del av teori, praktiska råd och övningsuppgifter. Vid slutet av kursen har du fått ny kunskap om Power BI som du kommer ha stor nytta av i ditt arbete.

Power BI Academy

 

Vill du veta mer om hur vi jobbar med Business Intelligence?