Business Intelligence

En sanning för hela organisationen.

Med motstridiga rapporter och otillräcklig data blir det lätt fel när strategiska beslut ska fattas. Våra BI-lösningar samlar data från interna och externa källor och ger er en gemensam källa till sanningen — så att du kan fatta smartare och bättre affärsbeslut.

Beslutsstöd baserat på fakta. Inte känsla.

För oss innebär Business Intelligence att samla, analysera och visualisera data så att det i verksamheten skapas en gemensam bild av sanningen. Med den bilden kan du som beslutsfattare tryggt ta beslut om olika frågor som rör bolaget. Det kan vara frågor om ekonomi, marknadsföring, beläggning, inköp, planering, kundbeteende, konkurrentanalys eller egentligen vad som helst.

Oavsett vilka arbetsuppgifter du sitter med, kan våra lösningar hjälpa dig att fatta smarta och datadrivna beslut.

  • Trygghet i alla beslut. Stora som små.
  • BI-konsulter med hög teknisk kompetens och lång erfarenhet
  • BI-lösningar som kan anpassas efter dina behov och utmaningar

Alexander Olsson,
Head of BI på Nordic Nest

“Vi märker att Spry bryr sig om oss och våra mål på riktigt. Ofta ber vi om en lösning men får tillbaka något ännu bättre, även om lösningen de föreslår ibland innebär färre timmar för dem. De utmanar oss i en positiv bemärkelse och kommer ofta med nya smarta idéer”

Läs hela kundcaset

Våra BI-lösningar anpassar sig efter dig. Inte tvärtom.

Vår projektprocess

Dina mål är våra mål.

Vi bryr oss mycket om våra kunder och engagerar oss helhjärtat i att nå målen vi satt upp tillsammans. Det innebär att vi alltid letar efter de bästa tekniska lösningarna, och att vi inte är rädda för att utmana dig i dina tankar när vi tror att det gynnar projektets framgång.

Nyfiken på en egen BI-lösning?

Hör av dig så undersöker vi tillsammans vad som passar just era behov.

Jag godkänner att mina kontaktuppgifter sparas, läs mer om det i vår dataskyddspolicy.