BI-konsulter med expertis inom Power BI

Ge oss dina tuffaste affärsutmaningar.

Våra Power BI-konsulter har lång erfarenhet av att arbeta med Power BI och vet precis hur verktyget ska användas för att hitta svar på kritiska frågor och lösa dina tuffaste affärsutmaningar.

Skapa en datadriven företagskultur med Power BI.

Genom att dela analyser och rapporter kan anställda med olika funktioner inom organisationen få det beslutsstöd de behöver för att fatta trygga och smarta beslut – oavsett teknisk bakgrund eller erfarenhet. Med en datadriven företagskultur där alla är smarta beslutsfattare kommer ni nå era uppsatta mål snabbare. Mycket snabbare.

 • Skapa rapporter och dashboards helt på egen hand
 • Dela och samarbeta med dina kollegor
 • Få järnkoll med alltid uppdaterade och tillgängliga rapporter i mobilen och på webben

Power BI-konsulter

Pedagogiska datanördar till din tjänst.

Kombinationen pedagogisk och datanörd känns kanske inte så vanlig – och det är den inte heller. Men för oss är det viktigt att våra BI-konsulter älskar teknik samtidigt som de kan förklara komplexa lösningar för någon som kanske inte älskar det lika mycket som vi.

Vi kan med stolthet säga att vi hittat några av de bästa konsulterna i branschen som har just de egenskaperna. Tur för oss. Men också väldigt mycket tur för våra kunder.

Kontakta oss

Våra BI-konsulter gör vad som krävs. Aldrig mindre. Ofta mer.

Även om det finns många saker som skiljer våra BI-konsulter åt, som till exempel att vissa gärna hänger på konsert en lördagkväll medan andra föredrar soffan och filmmys, så finns det ändå minst tre saker de alla har gemensamt:

 • De älskar utmaningar och tackar aldrig nej till svåra uppgifter. Ju större utmaning desto bättre, brukar de säga.
 • De är nördigt passionerade över teknik och man finner dem ofta i djupa samtal med varandra om olika tekniska lösningar och nya trender.
 • De är väldigt engagerade i alla sina projekt. Därför går de alltid steget längre och ser till att våra kunder får briljera med den senaste och smartaste teknologin.

De är väldigt, väldigt unika helt enkelt.

Läs mer om hur våra BI-konsulter jobbar här

Spryard Suite – tilläggstjänster för Power BI

Utnyttja Power BI:s fulla kapacitet.

Ta steget in i framtiden och bli datadriven på riktigt med Spryard Suite. Våra lösningar är det senaste inom Business Intelligence och ett värdefullt komplement till Power BI.

 • Accelerera integrationer och få järnkoll på era dataladdningar
 • Ta kontrollen över era masterdata och viktiga inställningar
 • Slipp stök med IT-miljö och låt oss ta ansvaret åt er
 • Sömlös budgetering och prognostisering direkt på webben
 • Spara tid med våra färdiga rapporter – out-of-the-box

Läs mer om Spryard Suite

Sverigest största utbud av Power BI-kurser.

Lär dig av de bästa Power BI-experterna i branschen. Vi har kurser för nybörjare, superanvändare och allt däremellan. I våra utbildningar får du ta del av teori, praktiska råd och övnings­uppgifter. Vid slutet av kursen har du fått ny kunskap om Power BI som du kommer ha stor nytta av i ditt arbete.

Läs mer på Power BI Academy

En kompetent Microsoft-partner

För att bli partner till Microsoft krävs hög teknisk kompetens och bred kunskap inom Microsofts olika användarområden. Vi har båda delarna.

Nyfiken på en egen BI-lösning?

Hör av dig så undersöker vi tillsammans vad som passar just era behov.

Jag godkänner att mina kontaktuppgifter sparas, läs mer om det i vår dataskyddspolicy.